Balandžio 18 d., visai prieš pat atostogas, įvyko baigiamasis Vaikų emocijų išraiškos kontrolės (VEIK) užsiėmimas. Tai buvo jau 33-iasis užsiėmimas, į kurį vadovės Juneta ir Edita pakvietė ir mokinių tėvelius.

Užsiėmimą tradiciškai pradėjome nuo „Jausmų rato“, kurio metu visi dalyviai pasisakė, su kokia mintimi ir jausmu atėjo į užsiėmimą. Džiugu, kad mokiniai šį įgūdį yra puikiai išsiugdę, na, o kai kuriems tėveliams reikėjo ir vaikų pagalbos 
Vėliau mokinių laukė viktorina. Pasiskirstę į grupes jie atsakinėjo į klausimus ir demonstravo VEIK užsiėmimuose įgytus įgūdžius. Tokiu būdu mokiniai prisiminė ir tėveliams parodė, ko išmoko.

Po puikaus mokinių pasirodymo laukė diplomų įteikimas ir „Draugystės ratas“, kurio metu mokiniai dėkojo tėveliams, kad jie atvyko į užsiėmimą, gyrė savo draugus, jog išbuvo iki pat VEIK užsiėmimų pabaigos ir daug ko išmoko...

Po užsiėmimo tėveliai dėkojo vadovėms, kad „privertė“ ateiti vaikus į VEIK grupes, kad išmokė naujų įgūdžių, kuriuos namuose jau taiko jų vaikai. Taip pat teiravosi apie programos tęstinumą, apie grupę vyresnių klasių mokiniams.

Tikimės, kad šie užsiėmimai buvo didelis žingsnis vaikų socialinių ir emocinių kompetencijų ugdymo link.

VEIK vadovės Juneta ir Edita