Kūrybinis mąstymas susijęs su įsigalėjusių šablonų griovimu ir sugebėjimu į viską pažvelgti kitu kampu.
(Edvardas de Bono)

Kūrybiškumas yra vienas iš tų bruožų, kurį žmonės, atrodo, turi galimybę vystyti. Jis kviečia atrasti naujų, neįprastų ir originalių idėjų. Mintis, kad pandemija negali mums sutrukdyti mokytis, kurti, dirbti ir valdyti mūsų gyvenimą net ir karantino metu, paskatino jungtis į tarptautinį projektą kartu su mokyklomis Ispanijoje ir Japonijoje bei sukurti šią elektroninę knygą.

Šis projektas buvo vykdomas tarp trijų mokyklų: Lietuvos sveikatos mokslų universiteto gimnazijos, Ispanijos TL instituto Thos I Codina ir Japonijos Shonan Gakuen vidurinės mokyklos.

Projekto tikslas – skatinti mokinių kūrybiškumą, ugdyti jų vizualinius ir rašytinius įgūdžius anglų kalba, skatinti kūrybišką skaitmeninių technologijų naudojimo mokymąsi, atskleisti moksleivių požiūrį į pasaulį ir pasaulinės pandemijos sukeltas problemas.

Džiaugiamės galėdami Jus pakviesti susipažinti su mūsų elektronine knyga „Managing Our Daily Life during Covid – 19 Pandemic", kurioje yra moksleivių nuotraukos ir jų aprašymai. Mokinių darbai padės Jums suprasti jų lūkesčius, jausmus ir emocijas šios pandemijos metu. Galbūt šioje knygoje atpažinsite ir save... Gražios kelionės!

2021 04 Managing Our Daily Life during COVID 19