Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ krepšininkų vizitu į Kauno Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) gimnaziją finišavo aštuntasis socialinio projekto „Žalgiris – tavo mokykloje“ sezonas.

LSMU gimnazijos moksleiviai, aktyviausiai lankęsi „Žalgirio“ rungtynėse, tapo šio sezono projekto nugalėtojais. „Žalgiris – tavo mokykloje“ konkurso laimėtojai  žalgiriečius savo mokykloje sutiko surengdami didžiulę šventę gimnazijos kieme.

„Nepaprastai džiaugiamės tokią gražią dieną turėdami galimybę čia pasikviesti žalgiriečius bei jų vizitu. Nuo pat metų pradžios supratome, kad labai norime laimėti šį projektą, džiaugiamės, kad taip padarėme. Savaitę planavome, mokėmės skanduočių, nors mokytis ne tiek daug ir reikėjo. Visi draugiškai lankėmės „Žalgirio“ arenoje“, – kalbėjo vienas LSMU gimnazijos moksleivių.

Kauno LSMU gimnazijos moksleivius, atvykę į šventę pasveikino ir patys žalgiriečiai. Krepšininkai įteikė gimnazijai atminimo dovanas, o komandos kapitonas Paulius Jankūnas džiaugėsi Laikinosios sostinės gimnazijos sėkme konkurse.

„Manau, kad nieko nenustebino nei mūsų komandoje, nei pačių konkurso dalyvių, kad projekte „Žalgiris – tavo mokykloje“ triumfavo Kauno mokykla. Visas Kaunas serga už „Žalgirį“, aišku, visa Lietuva palaiko žalgiriečius, bet kauniečiai – labiausiai. Ačiū, kad buvote aktyvūs ir „Žalgirio“ arenoje palaikėte mus“, – teigė Jankūnas.

Susitikime su „Žalgirio“ krepšininkais Kauno LSMU gimnazijos moksleiviai varžėsi su žalgiriečiais taiklumo rungtynėse bei bendravo kartu su savo mėgstamais krepšininkais.

„Žalgiris – tavo mokykloje“ – tai unikali galimybė mokykloms ypatingomis kainomis lankytis visose „Žalgirio“ namų rungtynėse, taip pat registruotis, dalyvauti akcijoje ir mokslo metams besibaigiant sulaukti pačių žalgiriečių apsilankymo.

Komentarai:
:DDD
Lukas :DDDD
2016-05-18
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.