„Nelikime stovėti kaip medžiai vidury,
Aplinkui nėr vėjelio, tik LSMUG VIBE širdy!!!
Taip ir einame dabar, nesustosime laike,
Mes veršimės į priekį, atrasime save!“

Šiais skambiais šūksniais bei rep‘o ritmu LSMU gimnazijos mokytojai triukšmingai pradėjo 2018-2019 Mokslo metų pradžios šventę. Šventėje mokytojai pasirodė apsirengę gatvės stiliaus apranga. Tai labai nustebino mokinius, jų tėvelius bei šventės svečius. Mokytojai puikiai įsikūnijo į šventės temą #LSMUG VIBES. Renginio vedėjos kuratorė Brigita ir socialinė pedagogė Viktorija, kurios mūsų gimnazijoje pradėjo pirmuosius savo mokslo metus, ne kartą klausė tikybos mokytojo Mantvydo, kas tas „vibe‘s“ ir visgi koks jis? Šioje gimnazijoje? Žinoma, Mantvydas sumaniai išsisuko iš situacijos ir sceną pakvietė gimnazijos direktorių Arūną Bučnį.

Direktorius pranešė, jog šiuos metus skelbiame ne tik gimnazijos PROVERŽIO į miestą, į nacionalinę, tarptautinę erdvę, proveržio asmeninio bei profesinio tobulėjimo metais, bet ir  palinkėjo, kad vadinamąjį LSMU gimnazijos vibe‘a arba, kitaip sakant, energiją skleistume kiekvieną dieną: būtume žingeidūs, ambicingi kūrybingi, nesustojantys vietoje, turėtume tikslus bei siektume juos įgyvendinti, padėtume vieni kitiems.

Prie direktoriaus linkėjimų prisidėjo ir kiti garbūs svečiai: LSMU garbės daktaras, akad. Henrikas Žilinskas, Kauno miesto tarybos narys Židrūnas Garšva, Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Nijolė Putrienė ir neseniai gimnazijos duris užvėręs  tarptautinės biologijos olimpiados II vietos laimėtojas Paulius Valiukevičius.

Išgirdome ir  LSMU gimnazijos abiturientų V laidos sveikinimą, kurį lydėjo visiems žinoma Andriaus Mamontovo daina „Ufonautai“, o į klases po smagaus mokinių bei mokytojų hip- hop‘o  išsiskirstėme į klases, kuriose sutikome savo pasiilgtus klasių vadovus.

O dabar su smagia mokslo metų pradžia kimbame į darbus ir po truputį VERŽIAMĖS į...

LSMU gimnazijos mokinių tarybos narė, 8 c klasės mokinė
Goda Gorlečenkaitė