Praėjusį penktadienį (09 – 21d.) į iškilmių salę sugužėjo nekantraujantys mažiausieji mūsų gimnazijos mokiniai – penktokai, kurių laukė linksmos krikštynos. Renginio organizatoriai ir vedėjai gausiam būriui susirinkusiųjų  trumpai pristatė užduotis ir pradėjo skirstyti į komandas nekantraujančius būti pakrikštytais mokinukus.

Jau pirmojoje užduotyje –  vėliavos kūrime –  komandomis suskirstyti penktokai mus nustebino: sukūrė pačias spalvingiausias ir vieną už kitą įdomesnes vėliavas. Šiek tiek susipažinusios komandos vykdė ir papildomas užduotis: „lavos upė“, šarados, „mafija“… Krikštynų metu užduotimis skatinome jaunųjų penktokų pasitikėjimą vieni kitais – užrištomis akimis vienas dalyvis buvo vedamas per kliūčių ruožą ir ne savo akių pagalba, o komandos narių šūksniais ir nurodymais bandė pasiekti finišą. Renginio pabaigoje šiek tiek pavargusiems, tačiau laimingiems mokiniams buvo oficialiai pranešta, jog nuo šiol jie save gali drąsiai vadinti tikrais penktokais!

Krikštynų „ceremonijos“ metu buvo smagu matyti tiek rimtus, tiek šypsenų kupinus  veidus bei su atsidavimu vykdomas užduotis, o vedėjai, tikime,  galėjo grožėtis sukurtu renginiu ir sveikinti penktokus oficialiai tapusius LSMU gimnazijos mokinių bendruomenės dalimi!
Nepameskite šypsenų!
LSMUG MT

Straipsnis paimtas http://mt.lsmugimnazija.lt/