2019 02 Partizanu suviu aidaisŽmonės, išdrįsę pasipriešinti mūsų tautos destrukcijai, išsaugoję jos vertybes ir parodę kelią Lietuvos laisvės link... Tai – partizanai. Jie nesutiko su nuosprendžiu, jog sava, gerai pažįstama ir mylima žemė bei jos žmonės bus atiduoti okupantams.

„Svarbiau už tiesą ir laisvę paaukoti ne gyvybę, o visą gyvenimą“, – sakė partizanų vadas Balys Vaičėnas. Mes, LSMU gimnazijos bendruomenė, taip pat turime pareikšti dėkingumą ir pagarbą žmonėms, kurie „nepametė“ savo įsitikinimų visą gyvenimą, nors, deja, jų gyvenimas, tapus partizanu, dažnai nutrūkdavo pačioje jaunystėje. Reikia visai nedaug...

Geriausias būdas tai padaryti – tiesiog ateiti į LSMU gimnazijos Mokinių tarybos, mokinių bei mokytojų organizuojamą  organizuojamą akustinį vakarą „Partizanų šūvių aidais”, skirtą 1949 m. Vasario 16-osios LLKS deklaracijos pasirašymo 70-mečiui paminėti. Daug talentingų LSMUG mokinių Jus džiugins partizanų melodijomis bei poezija. Kviečiame prisiminti istorinius įvykius ir prisidėti prie šių didžių žmonių atminimo.

Lauksime Jūsų Kauno menininkų namuose (V. Putvinskio g. 56). Pradžia 18.00 val. 😉

Informacija paimta iš: http://mt.lsmugimnazija.lt/2019/02/10/akustinis-koncertas-partizanu-suviu-aidais/