Spalio 12-13 dienomis Ig. klasių mokiniai kartu su kuratoriumi Mariumi Dimša, psichologe Juneta Zelmikiene bei socialine pedagoge Dovile Varkaliene dalyvavo srauto pažintinėje stovykloje.

Veiklų mokiniams netrūko - „IMPRO Kaunas“ komanda organizavo improvizacijos užsiėmimus, kuriuose mokiniai buvo skatinami atsiskleisti, būti savimi ir elgtis spontaniškai, VDU lektoriai vedė komandos formavimo veiklas, kuriose buvo itin svarbus tarpusavio bendradarbiavimas, LSMU psichologijos studentės – savęs pažinimo praktinius užsiėmimus, na, o LSMUG abiturientas Aurimas Bikuličius surengė žygį bei pasidalino asmenine patirtimi šioje srityje.


Mokiniai sakė, jog ši stovykla jiems buvo naudinga: „Leido labiau pažinti save“, „praleidome turiningai laiką“, „susipažinome su kitais, artimiau pabendravome su bendraklasiais“, „pažinome tuos, su kuriais anksčiau nebendravome“, „naudingai praleidome laiką bendraudami, kurdami ir žaisdami su srautu“, „išmokome laisviau kalbėti“ , „sužinojome apie išlikimą gamtoje“, „sustiprinome komandinius įgūdžius“ ir t.t.

Džiaugiamės, jog savaitgalis mokiniams buvo kupinas gerų emocijų!