Nuskambėjo ilgai laukta Kauno dainų ir šokių šventė „Čia suteka upės“. Ir jos tikrai sutekėjo, suplukdydamos į Kauną nuostabius dainorėlius, muzikantus, dirigentus iš visos Lietuvos. Tikriausiai daugelis žino, kad Kaunas - dainų švenčių miestas! Šiek tiek keista, kad šiemet Kauno dainų ir šokių šventė vyko ne Kauno Dainų slėnyje, o Žalgirio arenoje. Bet ši Kauno dainų šventė tiesiog užbūrė visus ir tikrai buvo gera dainuoti po kelerių metų tylos. Šventės metu skambėjo gražiausi visų laikų kūriniai, kuriuos atliko suaugusiųjų, studentų, moterų, vyrų, merginų, berniukų, jaunuolių bei moksleivių chorai. Drauge pasirodė tautinių šokių ansambliai ir profesionalių muzikantų kolektyvai.

Mūsų gimnazijos Direktorius rašė: „Širdis džiaugiasi dalyvaujant Kauno Dainų šventėje „Čia suteka upės“. Sunkiai apsakomas jausmas, pasididžiavimas ir pagarba visiems dalyviams, organizatoriams, kolektyvų vadovams, šventės rėmėjams. Didžiuojuosi tarp dalyvių matydamas mūsų gimnazijos kolektyvus: chorą „Ave musica“ ir šokių kolektyvo „Eglynėlis“ jaunius ir jaunuolius. Ačiū, Egle ir Giedre, už tai, kad ugdote puikias Dainų švenčių tradicijas!“

Tad norime ir mes padėkoti savo nuostabiausiems ir ištvermingiausiems dainorėliams bei šokėjams. Ačiū jums, vaikai, mums didžiulė garbė būti šių kolektyvų „Ave musicos“ ir „Eglynėlio“ vadovėmis.

Giedrė D. ir Eglė G.