×

Klaida

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Naujienos/2013-09-Alanas is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Naujienos/2013-09-Alanas is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Š. m.  rugsėjo 13-ąją Alanas Chraminas ir jo palaikymo komanda autobusiuku išriedėjo į „Lietuvos tūkstantmečio vaikų” laidos filmavimą. Kelionė nė trupučio neprailgo: autobuse žaidėme įvairius žaidimus, klausėmės muzikos ir linksmai kalbėjomės. Tai buvo puiki proga geriau susipažinti su klasės draugais.
Atvykę į LRT studiją, kur  vyko filmavimas, turėjome truputį palūkėti. Šiek tiek vėliau visi ėjome pasiklausyti, kaip Alanas duos interviu. Paskui mus iš karto įleido į salę, kur ir vyko visas veiksmas. Buvome puikūs sirgaliai: turėjome ir plakatą su tekstu „Alanas jėga“, ir LSMU vidurinės mokyklos vėliavą. Bet stipriausias ginklas buvo mūsų balsai! Išmėginome savo balso stygų galimybes: kai Alanas atsakydavo teisingai, triukšmu drebindavome salės sienas.  Mūsų favoritas pasirodė gan gerai, iš visų jėgų stengėsi nenusileisti varžovams, deja… Bet svarbiausia dalyvauti, o ne laimėti, ar ne? Sutikime, kad jam pasisekė, jog iš tūkstančių vaikų, norėjusių ten dalyvauti, išrinko jį!
Kelionė namo taip pat buvo linksma, visą kelią nenustojome dalintis patirtais  įspūdžiais. Net nepastebėjome, kaip sugrįžome į Kauną! Manome, kad Alanas, turėtų savimi didžiuotis taip, kaip juo didžiuojasi visa LSMU vidurinė mokykla.  
Laidą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, kurioje mes dalyvavome, galėsite pamatyti spalio 18 dieną, 19:00, per LRT televiziją.

7b kalsės mokinė Danielė

{gallery}Naujienos/2013-09-Alanas{/gallery}